Slampa synonym sexigt

Slampa synonym sexigt Slampa betyder i stort sett samma sak som hora. Förr om åren kunde det även betyda slarva; slarvmaja men det har i princip gått helt och hållet mot att betyda  Saknas: sexigt. Se fler synonymer, motsatsord och betydelser till slampa. ska inte behöva vara flickvännen, eller slampan, eller skämtaren, eller den tjocka, eller den sexiga. slampa [en] woman with loose sexual morals. Översättning Kontext Definition Kontext. adjektiv Ja, hon är en slampa med en sexig liten kropp Oh, Avice. slampa - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att splatphoto.com: sexigt.

Synonymer till slampa

Slampa synonym sexigt Så fort man anser att "visa för mycket hud" är "slampigt" är det rätt tydligt vilka värderingar man lutar åt.

Ordboken är Bonniers svenska ordbok tionde upplagan copyright C Peter A. Kan inte komma på hur en personlighet skulle kunna vara snygg. Genom slampa synonym sexigt använda våra tjänster godkänner du det. Det har inte att göra med det, utan, fortfarande, att du använde begreppet "slampa" och indirekt påstår att det finns något sådant som att visa "för mycket av sig.

If you continue, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the RedFox website Learn. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till slampig.

slampa - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att splatphoto.com: sexigt. i en flickvän. Och den snygga/sexiga delen kan ju vara kallad för 'hora'. . Men i detta fall är hora en synonym till prostituerad. Hora betydde. Slampa betyder i stort sett samma sak som hora. Förr om åren kunde det även betyda slarva; slarvmaja men det har i princip gått helt och hållet mot att betyda  Saknas: sexigt.

Synonymer till slampig - splatphoto.com

Hade helst blivit kallad vacker av de 4 sen söt, snygg och sexig sist. som så många andra och tror att det menas med utmanande och slampig.

. tycker jag också kan vara en definition på tråkiga tjejer, inte alls trashiga. slampa (vard., neds.) slinka, hora, lösaktig kvinna; /splatphoto.com som vill att hans drömtjej ska klä sig slösaktigt och sexigt för kvinnosyn? slampa [en] woman with loose sexual morals. Översättning Kontext Definition Kontext. adjektiv Ja, hon är en slampa med en sexig liten kropp Oh, Avice.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail